Onze partners

AKD is een van de grote kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support: aanpakkers en teamspelers met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Dat is wat ons bindt. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben. Denk daarbij aan fusies en overnames in de Benelux, China en Japan, maar ook aan bestuursrechtzaken op het allerhoogste niveau, tot aan de minister aan toe. Of werken aan de grootste arbitragezaak uit de geschiedenis en fiscaal adviseren aan een breed palet van klanten – we doen het allemaal.

Meer informatie


Alfa is een duurzaam accountantskantoor dat vooral dichtbij de klant wil staan. Met ruim 1000 medewerkers verdeeld over 35 vestigingen zijn we landelijk actief maar opereren we lokaal. Naast de financiële kennis, beschikken we ook over specialistische branchekennis. We voorzien zowel MKB-bedrijven als agrarische bedrijven van financieel advies en hebben niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kanten. Werken bij Alfa kun je ook wel groeien bij Alfa noemen. Wanneer je bij Alfa werkt staat jouw ontwikkeling centraal. Zo is er een Alfa Academie en een Professioneel Ontwikkeltraject. Je kunt een open en informele werksfeer verwachten en natuurlijk veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt. Locaties: 35 vestigingen in Nederland Website: alfa.nl / www.werkenbijalfa.nl

Meer informatie


BDO is een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Met meer dan 1.650 vestigingen en bijna 91.000 professionals in 167 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werkt… met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Want of je nu bij ons stageloopt, afstudeert of als werkstudent aan de slag gaat, bij BDO draai je vanaf dag één mee in een team met ervaren collega’s.

Meer informatie


Ben jij benieuwd hoe het er écht aan toegaat binnen een internationaal advocatenkantoor? Kom dan 8 weken stage lopen op één van onze Tax afdelingen! Onze fiscale praktijk bestaat uit verschillende secties: Transfer Pricing, Indirect Tax, Direct Tax en Employee Benefits. Kom in aanraking met grensoverschrijdende zaken en ontmoet onze collega's en cliënten. We ontmoeten je graag!

Meer informatie


Briddge Legal & Finance is een one-stop shop voor internationaal georiënteerde bedrijven die aan het uitbreiden zijn of van plan zijn uit te breiden in Europa en biedt op maat gemaakte diensten aan. De diensten omvatten financiële, accountancy, fiscale en juridische dienstverlening zoals arbeids-, immigratie- en ondernemingsrecht, maar ook nationale en internationale salarisadministratie, HR-diensten en werving en selectie.

Meer informatie


Wij zijn BROADSTREET, een boutique fiscaal advieskantoor met een heel fijne plek op de Herengracht in het Amsterdamse centrum. Voor particuliere cliënten verzorgen wij de inkomstenbelasting aangiften en geven we fiscaal advies omtrent uitzending en emigratie. Hiernaast ondersteunen wij zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied van belastingen, payroll services én administratie. Met een mooie groep van 22 collega’s werken we elke dag met veel plezier. We hebben vaak teamuitjes én een zonnige tuin wat de sfeer nog meer ten goede komt.

Meer informatie


Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en -oplossingen bestaan niet meer. Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf.

Meer informatie


Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dat maakt ons bijzonder. Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden.

Meer informatie


Met meerdere vestigingen in Nederland en onderdeel van een uitgebreid internationaal netwerk is Grant Thornton een grote speler in de mondiale accountancy en adviesmarkt. Het wereldwijde netwerk omvat kantoren in zo’n 135 landen en dat zorgt voor het kunnen bedienen van internationale klanten en ook uitwisselingsmogelijkheden. Tegelijkertijd is Grant Thornton in Nederland diepgeworteld in de nationale mkb en midcorporate markt. We hebben verschillende fiscale afdelingen met hun eigen specialisme. De Nationale en Internationale fiscale praktijk, Transfer Pricing, Global Mobility Services, VAT en Tax Technology. Kom jij kennis met ons maken?

Meer informatie


Hertoghs advocaten: for the worst case, the best scenario. Bijstand verlenen in FIOD-zaken en het voeren van complexe fiscale procedures, dat is wat we doen. Partijdig, onafhankelijk, alert en met een hoog specialistisch kennisniveau, maar ook “streetwise”.

Meer informatie