Onze partners

A&O Shearman is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Meer informatie


Alfa is een duurzaam accountantskantoor dat vooral dichtbij de klant wil staan. Met ruim 1000 medewerkers verdeeld over 35 vestigingen zijn we landelijk actief maar opereren we lokaal. Naast de financiële kennis, beschikken we ook over specialistische branchekennis. We voorzien zowel MKB-bedrijven als agrarische bedrijven van financieel advies en hebben niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kanten. Werken bij Alfa kun je ook wel groeien bij Alfa noemen. Wanneer je bij Alfa werkt staat jouw ontwikkeling centraal. Zo is er een Alfa Academie en een Professioneel Ontwikkeltraject. Je kunt een open en informele werksfeer verwachten en natuurlijk veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt. Locaties: 35 vestigingen in Nederland Website: alfa.nl / www.werkenbijalfa.nl

Meer informatie


BDO is een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Met meer dan 1.650 vestigingen en bijna 91.000 professionals in 167 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werkt… met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Want of je nu bij ons stageloopt, afstudeert of als werkstudent aan de slag gaat, bij BDO draai je vanaf dag één mee in een team met ervaren collega’s.

Meer informatie


Ben jij benieuwd hoe het er écht aan toegaat binnen een internationaal advocatenkantoor? Kom dan 8 weken stage lopen op één van onze Tax afdelingen! Onze fiscale praktijk bestaat uit verschillende secties: Transfer Pricing, Indirect Tax, Direct Tax en Employee Benefits. Kom in aanraking met grensoverschrijdende zaken en ontmoet onze collega's en cliënten. We ontmoeten je graag!

Meer informatie


De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in beweging. Zo ook onze fiscalisten. Elke verandering op fiscaal gebied, nieuwe wetten en nieuwe regelgeving wordt door de fiscalisten van de Belastingdienst getoetst. De werkzaamheden van onze fiscalisten liggen in het verlengde van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke beslissingen. Dat maakt je werk uniek en inhoudelijk extra interessant. Want waar anders dan bij de Belastingdienst heb je bijvoorbeeld te maken met de fiscale consequenties van economische ontwikkelingen, zoals een online marktplaats voor de verhuur van privéwoningen? Of de snelle opkomst van een internetonderneming die bemiddelt tussen reizigers en aanbieders van personenvervoer? Werken bij de Belastingdienst is niet alleen inhoudelijk heel interessant, je draagt ook bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doe je onder andere door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en fiscale kwesties het liefst af te handelen op het moment dat ze spelen, in plaats van achteraf.

Meer informatie


Briddge Legal & Finance is een one-stop shop voor internationaal georiënteerde bedrijven die aan het uitbreiden zijn of van plan zijn uit te breiden in Europa en biedt op maat gemaakte diensten aan. De diensten omvatten financiële, accountancy, fiscale en juridische dienstverlening zoals arbeids-, immigratie- en ondernemingsrecht, maar ook nationale en internationale salarisadministratie, HR-diensten en werving en selectie.

Meer informatie


Wij zijn BROADSTREET, een boutique fiscaal advieskantoor met een heel fijne plek op de Herengracht in het Amsterdamse centrum. Voor particuliere cliënten verzorgen wij de inkomstenbelasting aangiften en geven we fiscaal advies omtrent uitzending en emigratie. Hiernaast ondersteunen wij zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied van belastingen, payroll services én administratie. Met een mooie groep van 22 collega’s werken we elke dag met veel plezier. We hebben vaak teamuitjes én een zonnige tuin wat de sfeer nog meer ten goede komt.

Meer informatie


Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en -oplossingen bestaan niet meer. Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf.

Meer informatie


Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dat maakt ons bijzonder. Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden.

Meer informatie


Forvis Mazars is een toonaangevend wereldwijd netwerk in de financiële dienstverlening dat actief is in meer dan 100 landen. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij bij Forvis Mazars in Nederland onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij.

Meer informatie