PwC

Contact

PwC
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam
Nederland

+31 6 18 90 99 63

hendrik.justin.de.mari@pwc.com

pwc.nl/nl

PwC

Maak samen met ons het verschil

Jouw toekomst in Tax

Geef jouw carrière een boost en kies voor één van de dynamische startersfuncties bij PwC! Binnen ons werkveld Tax verzorg je dienstverlening op het gebied van belastingadvies, legal, pensioenen, actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten, statutaire of tax compliance, tax technology of tax accounting services. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals binnen Tax. Een mooi begin van jouw carrière!

Uitdagend werk dat ertoe doet

In diverse, ambitieuze teams word je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach, doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren, en werkt met diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.

Het beste uit jezelf en je leven halen

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn, dat je het gevoel hebt dat je erbij hoort. En dat jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Om het beste uit jezelf te kunnen halen, is een goede balans belangrijk. Bij ons heerst er geen 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. En tegelijkertijdsuccesvol te zijn.

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Join our community of solvers.

Contact gegevens:

Hendrik Justin de Mari: Hendrik.justin.de.mari@pwc.com - 06 189 099 63