Bestuur

Voorzitter

Mijn naam is Jacky Sett (23) en komend jaar heb ik de eer en verantwoordelijkheid om deze mooie vereniging te leiden in mijn rol als Voorzitter. Ik zal ervoor zorgen dat de Algemene Leden Vergaderingen (ALV’s) in goede banen wordt geleid, alsmede de bestuursvergaderingen. Ook zal ik, samen met mijn andere geweldige bestuursleden, het aanspreekpunt zijn voor zowel de leden als de sponsoren.

Naast het voorzitterschap zal ik ook de activiteitencommissie leiden en mag ik ook in deze rol het mooiste leukste doen binnen een vereniging: namelijk het organiseren van leuke uitjes!

Op dit moment volg ik ook vakken aan Peking University (online). Helaas lukt het mij niet om naar Beijing te gaan dit jaar, maar wie weet kan dat nog in de toekomst!

IMG_6372.PNG

Penningmeester

Mijn naam is Gijs Groenewoud (24) en komend jaar heb ik de eer en verantwoordelijkheid om plaats te nemen in het bestuur van FSVU als penningmeester. Afgelopen jaar maakte ik al deel uit van de kascommissie van onze mooie vereniging.

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de vereniging en voor overeenkomsten met sponsoren en externe partijen. Daarnaast zal ik samenwerken met de kascommissie om de boekhouding op orde te houden.

Momenteel zit ik in de eindfase van de Master Fiscaal Recht met de afstudeerrichting Indirect Tax. Ik heb het afgelopen jaar veel plezier gehad in de evenementen die door FSVU waren georganiseerd, waaronder borrels, tentamentrainingen en kantoorbezoeken, en hoop dit jaar bij te kunnen dragen aan leuke evenementen voor de leden!

foto

Vice-Voorzitter


Secretaris

Mijn naam is Btissame Oulad Ali (23) en dit studiejaar ben ik Secretaris & Voorzitter reiscommissie van de mooie vereniging FSVU. Daarnaast ben ik net begonnen aan de master Fiscaal Recht aan de VU.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de socials en alle informele activiteiten gedurende het jaar. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de leden en zet ik mezelf in voor het oplossen van bepaalde punten waar leden tegenaan lopen.

Daarnaast zal ik samen met commissieleden een leuke studiereis organiseren. Ik hoop dit bestuursjaar mijn bijdrage te kunnen leveren en natuurlijk mezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

IMG_6377.PNG
Bestuur FSVU 2022/2023