Flynth

Contact

Flynth
de Groningensingel 1
6834 EA Arnhem
Nederland

+31 88 236 77 77

info@flynth.nl

flynth.nl/werken-bij

Flynth

Werken bij Flynth adviseurs en accountants  

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Maar ook werken in een collegiale omgeving met bevlogen vakspecialisten! In onze enthousiaste teams worden jouw initiatief en inbreng als professional gewaardeerd.   

Over Flynth   

Flynth is jong, fris en Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert een grote diversiteit aan ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. Met een landelijk netwerk van locaties is Flynth de nummer 6 van Nederland in accountancy.   

Werken in de buurt  

Er is bijna altijd een locatie bij jou in de buurt. Voor jou een uitgesproken kans om in je eigen regio aan de slag te gaan! Zo voorzie jij ondernemers ook lokaal van het beste advies.   

Ontwikkel jezelf bij Flynth  

Werken bij Flynth betekent jezelf ontwikkelen. Bij ons volg je namelijk diverse trainingen, waarmee jij je talenten versterkt. Bij Flynth vinden we een goede werk- privebalans ook belangrijk. Je kunt bij ons bijvoorbeeld parttime werken, flexibel je werktijden indelen en thuiswerken.  

Contact over werken bij Flynth  

Onze recruiter gaat graag vrijblijvend met je in gesprek! Neem contact op met onze Campus Recruiter Ticho Vos via 06- 29 67 87 42 of via campus@flynth.nl of neem een kijkje op werkenbijflynth.nl.    

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.