Commissies

FSVU kent een scala aan mooie evenementen door het jaar heen. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van onze geliefde commissies. Hieronder zijn de commissies van verenigingsjaar 2022/2023 te vinden die wij rijk zijn. Onze actieve leden zijn de steun en toeverlaat van de vereniging en vormen de motor van de organisatie. Het commissiebestand bestaat uit leden die een versterkende bijdrage willen leveren door zich actief in te zetten op velerlei vlakken.

Studiereiscommissie

Binnen de Studiereiscommissie is het aan jou de taak om de jaarlijkse studiereis buiten Europa op touw te zetten. Tijdens de reis worden traditiegetrouw niet alleen verscheidene fiscale kantoren bezocht, maar heb je zeker ook tijd om de stad (of steden) te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen. Wie weet beleef jij binnenkort met FSVU een onvergetelijke buitenlandreis met een fiscale tint!

TCE-commissie

Bijzonder trots zijn we op het Tax Career Event, waarbij verbinding na wordt gestreefd tussen onze leden en hun toekomstige werkgevers; één van de primaire pijlers van FSVU. Jij bent als onderdeel van de TCE-commissie verantwoordelijk voor het op touw zetten van de fiscale bedrijvendag, waarop studenten de mogelijkheid wordt geboden een potentiële stageplek, werkstudentschap of wellicht zelfs een startersfunctie in de wacht te slepen. Tijdens de afgelopen edities werden vervolggesprekken en sollicitaties veelvuldig ingepland en waren de eerste stageplekken al ingevuld. Zorg jij voor het volgende succes?

Kascommissie

De kascommissie van FSVU is verantwoordelijk voor het controleren van de boekhouding van de vereniging. Als lid van de kascommissie houd je samen met je collega’s toezicht op de boekhouding en de begroting van de vereniging. Ook adviseer jij het bestuur en andere commissies over financiële kwesties. Daarnaast werk je samen met de penningmeester om de vereniging financieel gezond te houden.  Ben jij goed met cijfers, kan je goed omgaan met verantwoordelijk en heb jij een rechte rug? Dan is lid worden van kascommissie zeker de juiste rol voor jou!