A&O Shearman

Contact

A&O Shearman
Apollolaan 15
1077 AB Amsterdam
Nederland

+31 20 674 10 00

aoshearman.com

A&O Shearman

Focus

Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Staatsrecht, Strafrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Tax, Corporate, Procespraktijk, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage, Banking & Finance

Sector

Advocatuur, Notariaat, Fiscaal

Locaties Nederland

Amsterdam

Locaties Wereldwijd

Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië, Midden-Oosten

Bedrijfsomvang Nederland

300 +

OVER A&O Shearman

It’s Time.

A&O Shearman is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa. 

Zaken die er toe doen

Onze cliënten, van ondernemingen tot overheden, komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Het gaat om complexe zaken op het gebied van fusies en overnames, alle mogelijke vormen van financieringen, governance & toezicht, en geschillen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeids-, bestuurs- en strafrecht. 

Internationaal en echt Nederlands

We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 48 kantoren in 29 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen. 

Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, al sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 34 partners, ondersteund door bijna 120 medewerkers.

Humor en lef

Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. We staan dichtbij onze cliënten en adviseren hen in de breedte. Daarbij durven we ons uit te spreken en keuzes te maken. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. 

Kom kennismaken

Wil je werken of stagelopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van onze unieke, interactieve inhousedagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op de website of neem contact op met Nina Snoeck via nina.snoeck@aoshearman.com of +31645635281.

It’s Time to find where you belong.