Studiereis 2024 Zuidoost-Azië

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 23-24
Datum
25 apr. - 10 mei 2024

Studiereis 2024 Zuidoost-Azië

Study Trip 2024 - Singapore x Kuala Lumpur x Langkawi

FSVU organiseert van 25 april 2024 tot en met 10 mei 2024 een studiereis naar Azië!  Naast het genieten van het warme weer zullen wij ons ook laten betoveren door historische tempels, adembenemende eilanden en heerlijke delicatessen.

De eigen bijdrage is 850 euro p.p. Het bedrag is inclusief de heen- en terugreis van Amsterdam naar Singapore, een vlucht naar Langkawi, vervoer naar Kuala Lumpur, verschillende informele activiteiten, een aantal diners en de accommodatie.

Heb jij zin in een onvergetelijke reis, wil jij Azië met medestudenten verkennen en ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat bij de Big Four in Kuala Lumpur? Meld je dan vóór 15 januari 2024 aan. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via secretaris@fsvu.nl

Aanmeldprocedure

Meld je vóór 20 januari 2024 via de website aan. Je dient op 'aanmelden' te klikken en twee korte vragen te beantwoorden. Het bestuur laat mid februari weten of je bent geselecteerd. De aanmelding is dus geen bevestiging van deelname. 

*De selectie geschiedt op basis van deelname aan onze activiteiten. Waarbij deelname aan onder meer het Tax Career Event  en minimaal twee kantoorbezoeken wordt verwacht.

     - Meld je dus gauw aan voor de formele activiteiten.