Tax Career Event 2024

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
16 feb. 2024 10:00 - 18:00

Tax Career Event 2024

TCE 2024

Het Tax Career Event is de fiscale bedrijvendag van FSVU. Het is al enige tijd geleden sinds FSVU de laatste traditionele bedrijvendag heeft georganiseerd. Aan het huidige bestuur en de leden de eer om de traditie voort te zetten. Tijdens deze dag komen fiscale studenten in contact met verschillende potentiële werkgevers. Het programma omvat plenaire gedeeltes, workshops, een tweegangenlunch, individuele gesprekken en een banenmarkt. Er zullen ongeveer 20 kantoren aanwezig zijn, dus mocht je benieuwd zijn naar een werkstudentschap, stage of een full-time baan dan is dit je kans! Het belooft dan ook een inspirerende, gezellige en leerzame dag te worden. 

Verder is het mogelijk om voor een diner te kiezen, dit is optioneel en valt niet binnen het reguliere programma. Geef in het aanmeldformulier aan of je al dan niet zou willen dineren. Het diner zal vanaf 18:30 uur plaatsvinden in het Okura hotel (Michelinrestaurant). Let wel: er zijn beperkte plekken voor het diner in het Okura hotel. Meld je snel aan! 

In geval van vragen kan je contact met ons opnemen via bestuur@fsvu.nl.

Voor wie? Alle derdejaars fiscale bachelorstudenten (WO) en alle fiscale masterstudenten. 

Wij kijken er in ieder geval naar uit! 

*De Staatssecretaris Fiscaliteit & Belastingdienst heeft helaas afgezegd. De duur van het event zal wel hetzelfde blijven.