Studiereis 2023

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
28 apr. - 9 mei 2023
Locatie
Bangkok

Lieve leden,

De dagen worden kouder en de nachten worden langer. Wij zijn al bijna de warme dagen van afgelopen zomer vergeten. Verlang jij ook naar de zon en het warme weer? Dan hebben wij goed nieuws!
De FSVU organiseert van 28 april tot en met 10 mei een spectaculaire reis naar Thailand! Naast het genieten van het warme weer zullen wij ons ook laten betoveren door historische tempels, adembenemende eilanden en heerlijke streetfood. Daarnaast zullen wij in Bangkok fiscale kantoren bezoeken om kennis te maken met de werksfeer in Thailand. 

Voor de studiereis naar Thailand vragen wij 850 euro p.p.  Het bedrag is inclusief de heen- en terugreis van Amsterdam naar Bangkok, een uitstapje naar een Thais eiland inclusief verscheidene activiteiten en de accommodatie. Daarnaast wordt de gelegenheid geboden om de dagen zelf in te plannen zodat je jouw bucketlist af kunt gaan!

Heb jij zin in een onvergetelijke reis, wil jij Thailand met medestudenten verkennen en ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat bij de Big Four in Thailand? Meld je dan vóór 29 december 2022 aan. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via bestuur@fsvu.nl

Meer informatie over de reis: 

  • Een vlucht vanaf Schiphol

  • Layover in Abu Dhabi, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om de stad te verkennen. 

  • 9 hotelovernachtingen

  • Een geweldig programma vol formele en informele activiteiten

Aanmeldprocedure: 

Aanmelden kan door te mailen naar bestuur@fsvu.nl, waarbij we een motivatiebrief van maximaal 1 A4’tje vragen waarin in ieder geval staat vermeld waarom je wil deelnemen aan de studiereis. Uiterlijk 5 januari 2023 zal je te horen krijgen of je bent geselecteerd voor de studiereis.

*Let op: deze reis is bestemd voor leden van de FSVU. Nog geen lid? Meld je gauw aan en wellicht kom jij mee op deze onvergetelijke reis!