Kantoorbezoek CMS

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
11 apr. 2023 14:30 - 18:00
Locatie
Atrium, Parnassusweg 737, 1077 DG Amsterdam

Kom kennismaken met CMS!
Op dinsdag 11 april 2023 zullen wij een bezoek brengen aan CMS in Amsterdam. Tijdens dit bezoek zal de praktijkgroep Tax een inhoudelijke workshop verzorgen. Het bezoek zal worden afgesloten met een borrel. Wil jij meer te weten komen over CMS of ben jij geïnteresseerd in het lopen van een student-stage? Meld je dan aan voor het kantoorbezoek!

 

Over CMS
CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou!

 

Onze praktijkgroep Tax
De praktijkgroep Tax bestaat in totaal uit negen fiscalisten. De fiscale sectie is werkzaam voor (internationale) corporate cliënten, financiële instellingen en (semi-)overheden. Onze fiscalisten hebben een focus op internationaal belastingrecht, vennootschapsbelasting, loonbelasting en indirecte heffingen. Hierbij wordt frequent samengewerkt met andere praktijkgroepen en buitenlandse CMS kantoren in grensoverschrijdende dossiers.

 

Student-stage bij onze praktijkgroep Tax
Tijdens een student-stage bij CMS krijg je een goed beeld van onze dagelijkse praktijk, onze mensen en ons kantoor. Je wordt onderdeel van de sectie en we betrekken je bij zoveel mogelijk zaken. Een stage duurt acht weken, waarbij je fulltime werkzaam bent. De vergoeding bedraagt 1500 euro. Wij hebben op dit moment nog plek voor een student-stagiaire Tax in de periodes juli-augustus, september-oktober en november-december. Mocht je nog vragen hebben over een student-stage bij CMS, stel deze dan gerust tijdens het kantoorbezoek of bij de borrel!

 

Wij kijken er naar uit jullie allemaal binnenkort te ontmoeten!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien