NAHV Belastingadviseurs B.V.

NAHV Belastingadviseurs B.V.

Dit zijn wij

Wat zoeken ondernemers in een fiscaal en financieel dienstverlener? Een perfecte balans tussen senioriteit en jong talent? Een bewezen track record in Amsterdam en omgeving? In dat geval zijn ze bij NAHV Belastingadviseurs B.V. aan het juiste adres. Met 25 jaar ervaring in de top 10 van soortgelijke Nederlandse dienstverleners kunnen onze klanten rekenen op persoonlijk, gedegen én verfrissend advies. 

Dit doen wij

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in administratieve, fiscale oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. We bedienen onze klanten van A – Z. Informeel en laagdrempelig klantencontact staat bij ons voorop. Niet voor niets dat kunstenaars, bekende Nederlanders, journalisten, architecten en andere beroepen en bedrijven in de creatieve en culturele sector voor ons kiezen. Maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepsgroepen. Al met al telt dat op tot ruim 3.500 vaste klanten.

Doe je mee?

Kom op starter en werkstudent, geef je carrière een kickstart. Gun jezelf de kans om je optimaal en breed te ontwikkelen bij het gezelligste kantoor in het centrum van Amsterdam. 

Ga de uitdaging aan en stuur een e-mail naar Melvin van Jaarsveld of bel 06-426 11 266 / 020 ‑ 622 55 09

Contact

NAHV
Oostenburgervoorstraat 80
1018 MR Amsterdam

+31 20 622 55 09 - nahv.nl