Alfa

Alfa

Alfa als werkgever 

Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt. Maar ook snel verantwoordelijkheid krijgen, er nooit alleen voor staan en tijd en energie overhouden voor thuis. Groeien bij Alfa is voor iedereen anders. Je kunt groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Wat onze ruim 1.000 medewerkers met elkaar gemeen hebben, is dat ze groter willen worden dan zichzelf door iets te betekenen voor een ander. 

Toekomstgericht 

Krijg jij energie van nieuwe dingen? Dan hebben wij jou veel te bieden. Wij zijn een innovatief bedrijf, omdat we daarmee niet alleen ons eigen werk maar ook het werk van onze klanten beter maken. Alfa is ook een duurzaam en B Corp gecertificeerd bedrijf en dat is niet voor niets. De impact van duurzaamheid op het bedrijfsleven en daarmee op de bedrijfsvoering van onze klanten neemt steeds meer toe. Als misschien wel duurzaamste accountantskantoor van Nederland weten wij als geen ander wat er speelt en welke kansen er liggen. We hebben oog voor jouw kansen en investeren actief in jouw toekomst. Jij krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Alfa Academie, een Professioneel Ontwikkeltraject en de Alfa Leerdagen

Van betekenis 

Alfa is een waardengedreven organisatie. We willen echt iets toevoegen en maken dat ook graag concreet. Samen met onze klanten kijken we ver vooruit. Waar willen ze staan over vijf of tien jaar? Hoe is het nu en wat is er nodig om hun ambities te realiseren? Wij geloven in lokaal ondernemerschap: dicht bij de ondernemer en adviseren bij alles wat hem of haar bezig houdt. Daarin zijn wij op ons best. Vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo creëren we ook waarde voor onze medewerkers. We willen graag dat jij je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart. En dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant. 

Als team 

Wij werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op jouw specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. Dat betekent dat we elkaar goed willen leren kennen. En dat we veel aandacht besteden aan het ontwikkelen van soft skills, zoals goed kunnen luisteren en het geven en ontvangen van feedback. Zo werk je samen aan jezelf. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiaire, je telt net zo hard mee. Dat zie je ook terug in onze bijzondere structuur. Ben je bij ons in vaste dienst, dan krijg je certificaten waarmee je mede-eigenaar wordt van Alfa. Groeien bij Alfa is dus ook mee-ondernemen en daar de vruchten van plukken. 

Hebben we jouw aandacht? Kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar mreijndorp@alfa.nl zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bekijken.